Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηλείας - Ολυμπίας βρίσκεται στο Νομό Ηλείας. Δραστηριοποιείται με 3 βασικά αγροτικά προϊόντα: Μαύρη Σταφίδα, Ελαιόλαδο και Κρασί και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες οργανώσεις στον αγροτοσυνεταιριστικό χώρο, έχοντας σήμερα στις τάξεις της περίπου 7000 μέλη.

Η ιστορία του Συνεταιρισμού μας ξεκινά από 1924. Ήταν η εποχή όπου στον Πύργο, πρωτεύουσα του Νομού Ηλείας ανθούσαν οι βιομηχανικές επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα. Μία από αυτές της επιχειρήσεις, με κοινωνικά χαρακτηριστικά, ήταν και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηλείας-Ολυμπίας, έχοντας στην διάθεσή της Σταφιδεργοστάσιο και Οινοποιείο.

More Info

Το ΗΛΕΙΑΚΟ ΚΕΚ είναι πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης περιφερειακής εμβέλειας με έδρα το Πύργο.

Ιδρύθηκε το 1996 και δραστηριοποιείται στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης στα πλαίσια επιδοτούμενων από το Ε.Κ.Τ επιχειρησιακών προγραμμάτων.

Το ΗΛΕΙΑΚΟ ΚΕΚ είναι Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης περιφερειακής εμβέλειας με κεντρική δομή στον ΠΥΡΓΟ παρέχει υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση ακολουθώντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που ισχύουν σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο.

Το ΚΕΚ Honesty είναι πιστοποιημένο κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης.

Η Win to Win – Business Consultants ιδρύθηκε το Μάιο του 2009. Είναι εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων, με υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό, κατόχους διδακτορικών και μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών.

Όραμά της είναι η παροχή υψηλής ποιότητας συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, με στόχο τη δημιουργία, μεταξύ της εταιρείας και των πελατών, οριζόντιων σχέσεων (win-win), με απώτερο σκοπό την εν γένει αναβάθμιση του ελληνικού επιχειρείν!

Website: http://www.wintowin.gr

More Info

Facebook